ECO-Light (groen).jpg
ECO-light-logo.jpg

De ECO-Light kenmerkt zich door naadloze sandwichwanden en een buitengewoon laag eigen gewicht. Hiermee is de ECO-Light de ideale oplossing indien laadvermogen een grote rol speelt. Door de gladde glasvezelversterkte deklaag zijn de buitenwanden tevens uitermate geschikt voor belettering en de binnenwanden voor een probleemloze reiniging. Een hoge mate van duurzaamheid door het 100% gerecyclede PET-schuim verkleint de ecologische voetafdruk. De hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur en een geoptimaliseerd gebruik.

De lichtste

Probleemloze reiniging

Duurzaam

feather-green.jpg

Lichtgewicht

De ECO-Light is standaard al de ultralichte variant door de uitgekiende PET-wanden. Voor verdere optimalisatie van het laadvermogen kan gekozen worden voor nog verdergaande gewichtsbesparingen. Denk hierbij aan aluminium bindrails, een kunststof stootrand en een zelfdragende composiet laadvloer. Onze dealers en wij denken hierin graag mee!

Duurzaam.jpg

Ecologisch

Door gebruik te maken van 100% gerecycled PET-schuim in de wanden en aluminium dat voor 70% hergebruikt is, wordt een product gevormd dat qua duurzaamheid ongeëvenaard is. Het lage eigengewicht zorgt bovendien voor een flinke besparing in het brandstofverbruik en vergroot het economische gebruik. De lange levensduur draagt tevens bij aan een duurzame oplossing.

Catering klein groen

Toepassingen

De uitgekiende balans tussen de robuuste gladde wanden enerzijds en het lage eigen gewicht anderzijds, maakt de ECO-Light een ideale oplossing voor onder meer wasserettes, bakkerijen, bloemisten, catering, wit- en bruingoedtransport, koeriers-, express- en pakketdiensten, maar ook home delivery in zowel de food als non-food sectoren.

Productblad ECO-Light.jpg

Téléchargez ICI la fiche produit de cityCOOLER (français)

Téléchargez ICI la fiche produit de cityCOOLER (anglais)

Lisez ci-dessous pour en savoir plus sur les applications du cityCOOLER.

122233-master-renault.jpg

Jumbo

Nous avons créé un élégant stand d'information mobile pour Reggefiber.

En savoir plus >>

5.png

PostNL

Nous avons créé un élégant stand d'information mobile pour Reggefiber.

En savoir plus >>

regg.jpg

Reggefiber

Nous avons créé un élégant stand d'information mobile pour Reggefiber.

En savoir plus >>