Cooler_XPS _60mm
cityCOOLER

De cityCOOLER is een hoogwaardige en volledig geïsoleerde koelbox, geheel gekeurd volgens de ATP FRC normering. De cityCOOLER is leverbaar in twee varianten, elk voor een lager koudeniveau, tot wel -25° C. De waterdichte binnenafwerking maakt een probleemloze natte reiniging mogelijk en de naadloze, gladde buitenwanden zijn uitstekend geschikt voor belettering. De cityCOOLER wordt standaard geleverd exclusief koelmotor, u heeft hierin de volledige vrijheid van een eigen keuze. U ontvangt op de cityCOOLER altijd standaard twee jaar volledige fabrieksgarantie.

ATP-FRC

Koelmotor

Hoog laadvermogen

Onze nieuwe ATP-FRC koelopbouw

Sneeuwvlok

Koelmotor

Standaard kunnen wij u beleveren met een compleet gemonteerde CARRIER koelmotor van het type cityMAX. Alternatief kunnen wij u ook inclusief nachtkoeling leveren. Preferereert u een ander merk of heeft u specifieke eisen aan het type koelmotor? Alles is mogelijk op dit gebied. Wij bereiden de cityCOOLER dusdanig voor, dat deze geschikt is voor montage van welk type koelmotor dan ook. Voor alle andere typen CARRIER koelmotor kunt u ook bij ons terecht.

diploma

ATP-FRC gecertificeerd

De cityCOOLER is voorzien van een volledige ATP-FRC-certificering. Dit houdt in dat de koelopbouw op een dusdanige manier geïsoleerd is dat doelgericht een binnentemperatuur van +12˚C tot en met -20˚C geselecteerd kan worden bij een gemiddelde buitentemperatuur van +30˚C. Al onze cityCOOLERs zijn gekeurd volgens ATP-FRC en het certificaat hiervoor is dan ook leverbaar samen met het product.

Vis

Toepassingen

Het zwaar geconditioneerde transport kent een uiteenlopend toepassingsbereik. Of het nu gaat om (internationaal) transport van brood, vlees of vis of medicijnen, de cityCOOLER is voor de meest uiteenlopende toepassingen leverbaar. Bederfelijke levensmiddelen of bloemen; elke transportbehoefte vraagt om een individuele oplossing. Die leveren we met maatwerk door middel van Multi-Temp oplossingen of driedelige achterdeuren.

Productblad cityCOOLER

Download HIER het productblad van de cityCOOLER (Nederlands)

De cityCOOLER ATP-FRC koelopbouw is leverbaar voor alle merken

Mercedes Sprinter met cityCOOLER

Mercedes Sprinter

Mercedes Sprinter 5-serie (DL) met 4490 mm wielbasis

rechter_voorzijde_met_zijdeur

Iveco Daily

Iveco Daily 50C18 (DL) met 3750 mm wielbasis

CityCOOLER Renault

Renault Master

Renault Master L3 (EL) met 4332 mm wielbasis