De ECO-Light kenmerkt zich door naadloze sandwichwanden en een buitengewoon laag eigen gewicht. Hiermee is de ECO-Light de ideale oplossing indien laadvermogen een grote rol speelt. Door de gladde glasvezelversterkte deklaag zijn de buitenwanden tevens uitermate geschikt voor belettering en de binnenwanden voor een probleemloze reiniging. Een hoge mate van duurzaamheid door het 100% gerecyclede PET-schuim verkleint de ecologische voetafdruk. De hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur en een geoptimaliseerd gebruik.

Thé standard

Robust

Versatile

POLY-Light, thé standaard...

Complete

De ECO-Light is standaard al de ultralichte variant door de uitgekiende PET-wanden. Voor verdere optimalisatie van het laadvermogen kan gekozen worden voor nog verdergaande gewichtsbesparingen. Denk hierbij aan aluminium bindrails, een kunststof stootrand en een zelfdragende composiet laadvloer. Onze dealers en wij denken hierin graag mee!

Tailor made

Door gebruik te maken van 100% gerecycled PET-schuim in de wanden en aluminium dat voor 70% hergebruikt is, wordt een product gevormd dat qua duurzaamheid ongeëvenaard is. Het lage eigengewicht zorgt bovendien voor een flinke besparing in het brandstofverbruik en vergroot het economische gebruik. De lange levensduur draagt tevens bij aan een duurzame oplossing.

Application range

De uitgekiende balans tussen de robuuste gladde wanden enerzijds en het lage eigen gewicht anderzijds, maakt de ECO-Light een ideale oplossing voor onder meer wasserettes, bakkerijen, bloemisten, catering, wit- en bruingoedtransport, koeriers-, express- en pakketdiensten, maar ook home delivery in zowel de food als non-food sectoren.

Download HIER het productblad van de POLY-Light (Nederlands)

Download HIER het productblad van de POLY-Light (Engels)

Lees meer over de praktische toepassingen van de ECO-Light

Europcar

Eén van de meest toonaangevende oplossingen zijn de JUMBO bezorgauto’s.

Lees meer >

Pronto

Ook voor PostNL heeft cityBOX een passende oplossing voor pakketbezorging.

Lees meer >

Autohopper

Voor Reggefiber hebben we een fraaie mobiele informatiestand gerealiseerd.

Lees meer >