Certificering

Kwaliteitskeurmerken

Bij cityBOX hechten we veel belang aan de kwaliteit. Om die kwaliteit aan te tonen en te kunnen blijven waarborgen zijn onze proces- en managementsystemen gecertificeerd. Uiteraard werken wij altijd volgens de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast vinden we het echter ook erg belangrijk ons te laten keuren volgens strenge normeringen om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen.

iso_9001.jpg

ISO 9001

NEN-EN-ISO 9001:2015

Download NL | Download EN

RDW2.jpg

e4 compliancy

Directive 2018/858/EC

Download NL

TÜV NORD.jpg

ladingzekering

Ladingszekeringscertificering
DIN EN 12642

Download NL | Download DE

Typegoedkeuringen

We vinden het belangrijk dat de gebruikers van onze producten hier een goed, maar ook een zeker gevoel hebben. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit die we leveren, laten we onze producten ook op tal van wijze keuren voor het beoogde gebruik. Daarnaast kunnen we tal van specifieke certificaten overleggen als het gaat om bijvoorbeeld de duurzaamheid, brandveiligheid, maar ook sterktes van onze materialen. Vraag dit gerust even na bij ons, we helpen u graag verder!

E24.png

Typegoedkeuring

Opel Movano 2e fase
e24*2007/46*0644*00

Download NL | Download EN

Werken en leren

Met het oog op de toekomst kiezen wij er bewust voor vakmensen op allerlei gebieden een gouden kans te geven zich in het vak te bekwamen. Naast leerplekken voor de carrosseriebranche, bieden wij ook stageplaatsen aan voor het MBO en HBO op zowel technisch als commercieel vlak.

Erkend leerbedrijf.jpg

Erkend Leerbedrijf

Wij leiden vakmensen op. Daar zijn we trots op.