Quality has a name...

Al sinds jaar en dag leveren we met de cityBOX een product dat eenzaam aan de top staat. Dankzij de kant en klare aflevering bij de carrosseriebouwers vindt de opbouw in een mum van tijd plaats. Doordat zowel de productie als assemblage geheel in eigen huis plaatsvindt, kunnen we ons volledig scharen achter de kwaliteit die we aanbieden. De serieproductie laat onverlet dat er een grote keuzevrijheid is in de samenstelling en de opties die elke cityBOX weer volledig uniek maken.

Het gebruik van geanodiseerde lichtgewicht aluminium profielen en de zeer strakke afwerking maken de cityBOX tot een aantrekkelijk geheel. De combinatie met milieuvriendelijke en gerecyclede materialen zorgen voor een perfecte balans tussen looks, laadvermogen en hoge kwaliteit. Dit alles maakt de cityBOX tot een kwalitatief hoogwaardig product met een zeer divers toepassingsbereik.

Quality has a name. Daar staan we onvoorwaardelijk achter. Kwaliteit heeft een naam en het is cityBOX.

CityBOX in een notendop

Uniek, lichtgewicht, kwalitatief hoogwaardig en multi-toepasbaar. Dit zijn de typerende kenmerken van ons product. Door de sterke lichtgewicht opbouw profiteert u volop van effectieve laadruimte en bespaart u structureel brandstof of energie.

De cityBOX is standaard voorzien van een 750 kg laadlift die de gehele achterkant afsluit. Deze is ook ideaal voor laden en lossen met een palletwagen of rolcontainer. Maar heeft u een andere transportbehoefte dan is de cityBOX ook verkrijgbaar in diverse andere uitvoeringen met uiteenlopende opties. Kortom, voor iedere toepassing levert ons bedrijf de geschikte oplossing!

Een uitgebreide keuze

Standaard is er altijd de keuze tussen de drie meest voorkomende varianten POLY-Light, ECO-Light & ISO-Light. Hiermee kunnen we voorzien in grofweg 95% van alle transportbehoeften. Daarnaast bestaan er nog meer wandtypes met ieder hun unieke eigenschappen qua sterkte, robuustheid of gewicht. Zodoende onstaat een breed scala aan mogelijkheden. Soms is zelfs een combinatie van wandtypes mogelijk. Door te kiezen voor het juiste wandtype, heeft u altijd een cityBOX die precies ontworpen is voor uw persoonlijke transportbehoefte.

Download HIER de productbladen (Nederlands)

Altijd de juiste cityBOX

Voor elk gewenst chassis en elk merk kunnen wij een cityBOX leveren. Of het nu om een plancher-cabine of een chassis-cabine gaat dan wel om een elektrisch voertuig of een standaard diesel. Met de meeste importeurs en fabrikanten werken we nauw samen. Hierdoor zijn we altijd in staat u de juiste cityBOX te adviseren.

Chassis-cabine

Het meest voorkomende basisvoertuig is nog altijd de chassis-cabine. Dit chassis is speciaal ontworpen voor montage van een gesloten of open laadbak. Een cityBOX op een chassis-cabine staat altijd garant voor de mogelijkheid tot de montage van een laadklep.

Naast de omvangrijke basisuitvoering is de cityBOX voor de chassis-cabine altijd standaard voorzien van:

  • Achterdeuren met opstap of laadklep met topklep
  • Hoogwaardig aluminium grondraam
  • Zijdelingse afscherming
  • Spatschermen

Plancher-cabine

Al geruime tijd vormt de plancher-cabine een steeds populairder alternatief voor de chassis-cabine. Dit komt met name vanwege de grote voordelen op het gebied van laadvermogen, aerodynamica en lage opbouw. Wij leveren voor dit type chassis een speciale en perfect passende cityBOX.

Naast de omvangrijke basisuitvoering is de cityBOX voor de plancher-cabine altijd standaard voorzien van:

  • Achterdeuren met speciale opstap
  • Versterkt kopschot voor montage aan de cabine
  • Aluminium wielkasten
  • Kunststof wielranden

Tal van opties beschikbaar

De cityBOX wordt buitengewoon compleet geleverd en is bij oplevering dan ook direct volledig en multifunctioneel inzetbaar. Elke vorm van transport kent natuurlijk ook zijn eigen specifieke behoeften op het gebied van ladingszekering, toegankelijkheid, brandstofverbruik en laadvermogen.

Daarom biedt cityBOX een bijzonder rijk pallet aan diverse opties om de cityBOX geheel naar wens te laten customizen. Onderstaande is slechts een kleine greep uit het grote scala aan mogelijkheden. Schroom niet om contact op te nemen met ons of onze dealers. Geen vraag zo bijzonder of we hebben 'm wel eens voorbij zien komen!