Wil jij ook onderdeel zijn van een zeer dynamisch bedrijf dat snel groeit en in heel Europa actief is?

Bekijk onderstaande vacatures eens. Wellicht mogen we je binnenkort begroeten als één van onze nieuwe enthousiaste collega's! Open sollicitaties zijn welkom, mits voorzien van een helder CV en duidelijke motivatiebrief. Sollicitaties op vacatures nemen wij binnen één werkweek in behandeling. Bij open sollicitaties kan dit iets langer zijn.

"Bij cityBOX werk je in een energiek en positief bedrijf met het oog op de toekomst"

Productie

Vacatures kantoor

Ons kantoor bestaat uit een jong team van gedreven mensen. De open houding en flexibiliteit in de organisatie geven veel ruimte voor persoonlijke groei en doorontwikkeling. Korte lijntjes maken dat er een zeer ontspannen en informele sfeer hangt.

Vacatures fabriek

Bij cityBOX wordt in de productie dagelijks hard gewerkt om het allerhoogste kwaliteitsniveau te halen. Binnen de fabriek zijn er tal van disciplines en uiteenlopende werkzaamheden.

Junior Sales Support

Net je opleiding afgerond, heel iets anders gedaan of wil je doorgroeien? Kom dan ons Sales Team versterken op de binnendienst! Ervaring is niet nodig, wij helpen je bij de fijne kneepjes van het vak! Je kunt je bij ons volledig doorontwikkelen.

Kijk hier voor meer informatie over deze leuke functie!

Assemblagemedewerker

Al onze producten worden geassembleerd op een brug en een afwerklijn. Hiervoor zijn we nog op zoek naar een fulltime medewerker assemblage die multifunctioneel inzetbaar is.

Solliciteer hier naar deze functie

Carrosseriebouwer

Binnen ons bedrijf is altijd plaats voor gecertificeerde carrosseriebouwers. Heb je de opleiding tot carrosseriebouwer afgerond? Dan nodigen we je graag uit te solliciteren. Ervaring is geen vereiste, we helpen je graag op weg!

Solliciteer hier naar deze functie