cityworker_logo_vrij_paars.jpg

De cityWORKER is een product dat voor alle zware klussen geschikt is. Ideaal voor alle stratenmakers, hoveniers en gemeentewerken. De cityWORKER onderscheidt zich door de complete aluminium opbouw, waarmee u een groot laadvermogen overhoudt. Door de geïntegreerde Kinnegrip-sluitingen zijn hoekrongen niet nodig en creëert u een geheel vlakke laadvloer. Of u nu zand vervoert of gereedschappen, de lading moet afgedekt kunnen worden. Daarom zijn standaard voldoende touwhaken voorzien. Met de cityWORKER heeft u een robuust product tot uw beschikking met de zekerheid van drie jaar volledige garantie.

Prijs-kwaliteitverhouding

Laadvermogen

Veelzijdig

"De cityWORKER klaart de klus"

CityWORKER
Productblad cityWORKER.jpg

Download HIER het productblad van de cityWORKER (Nederlands)

Download HIER het productblad van de cityWORKER (Engels)

Bordwanden

De wanden van de cityWORKER bestaan uit bordwanden, die vervaardigd zijn van hoogwaardige geanodiseerde aluminium extrusieprofielen. Aan de bovenzijde bevindt zich een verdikte flens ter bescherming van de bordwanden in het geval van omvallende lading. Aan de binnenzijde zit onder een extra flens voor een naadloze afdichting van de cityWORKER.

Bordwanden

Kinnegrip sluitingen

Als hoekrongen zijn "Kinnegrip" inbouwsluitingen gemonteerd van aluminium. Deze zijn compleet geïntegreerd in de bordwanden. Hierdoor zijn hoekrongen niet nodig en bestaat de mogelijkheid tot een geheel vlakke laadvloer bij uitgeklapte bordwanden. Optioneel zijn wel hoekrongen leverbaar.

Kinnegrip

Opstapje

Het achterbord van de cityWORKER is standaard voorzien van een handig uitklapbaar opstapje. Hierdoor is het eenvoudig de cityWORKER te betreden. Daarnaast is het achterbord voorzien van ophangkabels om het bord 90° te kunnen openen.

Opstapje

Laadvloer

De cityWORKER is voorzien van een grondraam volgens het aluminium cityBOX platformsysteem. De complete onderbouwconstructie is voorzien van langsregels met voertuispecifieke montageconsoles en dwarsregels. Daarbovenop is een 15 mm sterke laadvloer met antislipcoating gemonteerd uit één deel. Deze is vervaardigd van hoogwaardig FSC-gekeurd Scandinavisch berkenhout.

Vloer

Vastzetogen

De speciaal ontwikkelde kantprofielen van aluminium zijn verbonden met stalen hoekrongen. In deze kantprofielen zijn standaard zes elektrolytisch verzinkte stalen vastzetogen geïntegreerd (drie per zijde). Dit is ideaal voor het vastsjorren van pallets of overige lading. Optioneel kunnen ook meerdere vastzetogen gemonteerd worden.

Vastzetogen

Touwhaken

Aan de onderzijde van de cityWORKER bevinden zich per kant vier voorgemonteerde touwhaken. Dit is uitermate praktisch voor het spannen van touwen en netten over de lading.

Touwhaken

Spatschermen

Onderdeel van de uiterst complete levering van de cityWORKER vormen ook de meegeleverde spatschermen en spatlappen. Hierdoor is de cityWORKER bij levering direct en uiterst veelzijdig inzetbaar.

Spatschermen

Lees hieronder meer over de praktische toepassingen van de cityWORKER

cityWORKER Blacon

Blacon

De firma Blacon zet de cityWORKER in voor een veelzijdigheid aan werkzaamheden

Lees meer >