ISO-Light (geel)
ISO Light logo

Voor een schoon en geconditioneerd transport bent u bij de ISO-Light aan het juiste adres. Deze lichtgewicht, geïsoleerde cityBOX voorziet in al uw transportbehoeften die licht gekoeld getransporteerd dienen te worden. De sandwichwanden zijn voorzien van een isolerende kern uit PUR-schuim. Met behulp van de juiste koelmotor kan een constante temperatuur tot +7° C gerealiseerd worden. Door de gladde deklaag zijn de buitenwanden tevens uitermate geschikt voor belettering en de binnenwanden voor een probleemloze reiniging. De isolatiewaarde bedraagt W/MK 0,024. Hoe dichter deze waarde bij de nul ligt, des te hoger de isolatiewaarde.

Licht geconditioneerd

Probleemloze reiniging

Lichtgewicht

ISO-Light, fresh all the way...

Veer geel klein

Lichtgewicht

Koelboxen zijn doorgaans ingesteld op zwaar gekoeld transport. De zwaar geïsoleerde panelen hebben een negatieve impact op het netto laadvermogen. Door de ISO-Light slecht doelmatig te isoleren en koudebruggen te mijden ontstaat een ideale mix van behoud van laadvermogen en koelmogelijkheden.

Temperature geel klein

Isolatie

Standaard is de ISO-Light direct geschikt voor het licht geconditioneerde transport. Diverse opties zoals een geïsoleerd dak van 40 mm, een geïsoleerde of een marothaanvloer, bieden de mogelijkheid de isolatiewaarde nog verder te verhogen. Ook het kopschot kan versterkt worden, zodat deze geschikt is voor montage van een koelmotor.

Boodschappen geel klein

Toepassingen

Het hoge netto laadvermogen bij licht geconditioneerd transport spreekt een grote doelgroep aan. Tot de tevreden gebruikers van de ISO-Light behoren onder andere bakkerijen, bloemisten, cateringbedrijven, transporteurs van medicijnen en versproducten als vis, vlees, zuivel, groente en fruit en bedrijven met mobiele laboratoria of werkruimtes.

Productblad ISO-Light.jpg

Download HIER het productblad van de ISO-Light (Nederlands)

Download HIER het productblad van de ISO-Light (Engels)

Lees hieronder meer over de praktische toepassingen van de ISO-Light

4.png

Verdel

Bloemengroothandel Verdel heeft een complete vloot van de ISO-Light voor zijn export.


Lees meer >>

Mobiele laboratoria UNICEF

UNICEF

Voor UNICEF rijden in Marokko een groot aantal mobiele laboratoria rond.Lees meer >>

BIT Hotmelt cityBOX.jpg

BIT Hotmelt Technology

Bij BIT Hotmelt Technology rijden een aantal fraaie ISO-light cityBOXen voor hun onderhoud.


Lees meer >>