POLY-Light.jpg
POLY Light logo

De ongekend veelzijdige POLY-Light is al decennialang toonaangevend in de last mile logistics. De robuuste uitvoering met bekende lat-om-lat-betimmering is inzetbaar voor vele doeleinden. De sterke en slagvaste polyester buitenwand is daarnaast uitermate geschikt voor belettering. De combinatie van een lichtgewicht bouwwijze en zeer solide constructie zorgt ervoor dat deze krachtpatser de geschikte oplossing is voor elke transportklus. Een veelvoud aan interieurkeuzes maakt het toepassingsbereik nog groter. Dit alles maakt de cityBOX POLY-Light tot onze bestseller in heel Europa.

Dé standaard

Robuust

Veelzijdig

POLY-Light, dé standaard...

Checklist oranje klein

Compleet

Standaard wordt de POLY-Light al geleverd inclusief de kenmerkende lat-om-lat-betimmering. De veelzijdige toepasbaarheid van dit interieur maakt dat deze direct inzetbaar is. Niet alleen vormen de latten een robuuste buffer, ze beschermen ook uw lading. Het vastsjorren of opbergen van materialen op allerlei hoogtes wordt daardoor een eenvoudige klus en biedt een hoge mate van flexibiliteit.

Maatwerk oranje klein

Maatwerk

Of u nu standaard pakketten, zeer diverse lengtes of zware pallets vervoert, we leveren graag dat extra stukje maatwerk, waardoor de cityBOX specifiek is ingericht op uw transportbehoefte. Denk hierbij aan betonplex binnenbekleding, bindrails op alle denkbare hoogtes, een alkoof of juist een schuifzeil. Laat ons weten wat uw transportwensen zijn, dan verzorgen wij een perfect product op maat voor u.

Doos oranje klein

Toepassingen

Een stevige constructie met handige lattenbetimmering zorgt er niet alleen voor dat de POLY-Light een groot toepassingsbereik kent, maar ook uitstekend geschikt is voor het zwaardere werk. Onder meer verhuizers, verhuurders, witgoed-, distributie- en transportbedrijven, standbouwers, koeriers-, express- en pakketdiensten gebruiken de POLY-Light voor hun dienstverlening.

Productblad POLY-Light.jpg

Download HIER het productblad van de POLY-Light (Nederlands)

Download HIER het productblad van de POLY-Light (Engels)

Lees hieronder meer over de praktische toepassingen van de POLY-Light

Untitled-4.png

Europcar

Europcar maakt gebruik van de veelzijdigheid van de POLY-Light voor hun huurvloot.


Lees meer >>

Pronto

Pronto

Voor hun meubelbezorging heeft Pronto Wonen & Slapen een ideale partner in de POLY-Light.


Lees meer >>

3.png

Autohopper

Al geruime tijd behoort Autohopper tot onze klanten voor de uitrusting van hun huurvloot.Lees meer >>